Riskaniner + kaninputtepose mønster og syvejledning /DIY

Postkort

3 ugers sommerferie er snart ovre og den er blevet nydt, hver dag ! kender i det med at man får tårer i øjnene når man er sådan glad helt ind i maven ? – Det er sket for mig flere gange denne sommer, det er som om at jeg bare føler mig komplet når jeg er sammen med dem, min mand og vores 2 små guldklumper, Rasmus og Silke.

Selvom det selvfølgelig er hårdt nogle gange med 2 så små børn som vi har, er de altså bare de mest fantastiske små mennesker. Silke har virkelig personlighed, allerede nu som 1 årig – og hun kan også allerede “kanøfle” sin bror ! Hun kan være en hidsig prop det ene øjeblik hvorefter hun kan give en det mest kærlige smil, og slå det dejligste grin op der varmer langt ned i tæerne det næste, hun ved blot hvad hun vil have, hvornår hun vil have det, og hvordan hun vil have det ! – Rasmus derimod har altid været en meget mere stille, rolig og mere eftergivende dreng, han er også en grinebidder, men har også en lidt mere alvorlig og eftertænksom side, han er kærlig og elsker at putte ! Han har i denne sommer fået en sommerforelskelse i… sten ! Jep sten ! store sten, små sten i alle former, Uden for vores købmand står der store sten, og hver gang vi er nede og handle ind råber han “kraaammer steeen” hvorefter han løber hen og giver stenene en ordentlig krammer, en for en ! Udover sit store hjerte har han også en virkelig god fantasi, og jeg tror han har arvet små mærkelige visuelle ting fra mig, han ser ting og sager i tilfældige former, noget jeg ikke tror andre gør ? – det kan være en knast der ligner en kanin, eller et mønster i en klinke der ligner en.. ja hvad som helst faktisk ! – Ret sjovt og hyggeligt at se alle de små ekstra ting sammen med ham ! vi har lagt på græsset og set på masser af skyer denne ferie, og snakket om hvad de ligner !

Vi har taget dag for dag her i ferien, ikke lagt nogle planer og bare gjort hvad vi havde lyst til ! Vi bor kun et par minutter væk fra spøttrup borg, og en masse andre herligheder blandt andet en masse lækker natur, som vi alle elsker at opleve, så alt i alt har vi bare været lidt rundt omkring lige i nærheden af vores hjem, på den måde har vi kunne overholde de faste rutiner der er med små børn og det er ført til at ingen er blevet hverken overtrætte eller stressede. win win !

Ferien er gået så stærkt det var menningen jeg ville skrive her på bloggen og lave forskellige DIY’s, men den ene dag har taget den anden og jeg har ikke fået skrevet et eneste indlæg ! – men det er også helt okay, for jeg har virkelig fået ro omkring mig, til at nyde min lille familie og få tænkt mig rigtig godt og grundig om hvad jeg vil med mit liv, altså når vi snakker om brød på bordet delen, jeg er kommet frem til det jeg selv (og min mand) synes der kunne være en rigtig god ide og i hvert fald til at begynde med som en lille fritidsbeskæftigelse – Endelig !  og ikke en dag for tidligt taget mine 27 år i betragtning ! – Jeg har nævnt det før, men det der med at finde sin rette hylde, kan altså godt være lidt svært engang imellem !

Normalt plejer jeg at tage billeder med mit efterhånden gamle spejlrefleks kamera, men her i ferien har jeg fået afprøvet kameraet i min nye telefon, det er en Samsung Galaxy s6 ! Jeg er imponeret, hvad siger i ?

ferie_billeder_5

ferie_billeder_17

ferie_billeder_6

ferie_billeder_8

ferie_billeder_9

ferie_billeder_10

ferie_billeder_12

ferie_billeder_19

ferie_billeder_15

ferie_billeder_20

ferie_billeder_23

ferie_billeder_21

ferie_billeder_18

1

  • Helena

    Så dejlige billeder Heidi, det emmer virkelig af sommerlykke.
    At du ikke har blogget eller lavet DIY’s vidner jo bare om, at du har værdsat familien, hvilket for mig også er det vigtigste.

    Knus og sommerhilsner Helena

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Riskaniner + kaninputtepose mønster og syvejledning /DIY