Glædelig jul og godt nytår

NYT

Nyt år.. nye udfordringer.. nye ideer og nyt layout.. Her er det så, det første indlæg med 2015 som dato. og hvis det ikke er første gang du ramler forbi her, har du måske bidt mærke i det nye Design, rent og enkelt !

I 2015 kommer der til at ske en hel masse forandringer, for det første skal jeg finde mit første job, jeg har nu haft 2 barsler lige efter hinanden og til maj stopper det gode liv på barsel så, sådan for alvor.. men jeg vil gøre alt for at noget nyt godt begynder, hvad ved jeg ikke helt endnu men jeg er fyldt op med forhåbninger og drømme..

En lidt mindre og mere overskuelig udfordring her i 2015 er at @kreasiw på instagram hver uge ligger en ny kreativ udfordring op.. spændende ! jeg elsker kreative udfordringer, det får en til at tænke nye tanker, og måske få en ud på et helt nyt og spændende spor.. Her i den første uge er udforingen at lave noget ud af gamle magasiner. Jeg er ikke den store magasin læser, vi får hverken uge reklamer og jeg køber måske et blad om året.. men jeg greb min beskedne lille bunke med gamle blade og gik igang.. Først var min tanke at flette, måske en kasse til opbevaring, så tænkte jeg at lave perler, eller måske en guirlande, men så kom jeg i tanke om noget jeg havde set på pinterest, en væg hængt collage lavet af det flotteste papir, kreeret af Fiona med bloggen crafthunter.com.au (denne blog kan forresten varmt anbefales, Fiona laver simpelthen de sødeste ting) jeg gik i gang med at klippe og klistre i de gamle magasiner, og jeg er blevet helt vild med farverne der spiller så fint sammen..

Jeg glæder mig virkelig her til 2015, og se hvad den har at byde på, samtidlig er jeg et menneske der også ved at man får det man arbejder hen mod, og det der er vigtigt for mig her i det nye år udover at finde et arbejde  er at være sammen med min familie, nyde mine 2 små, mens de er små og så er det bloggen her, jeg kan mærke at jeg virkelig brænder for at blogge og inspirere andre med det jeg elsker aller mest, nemlig at finde på og skabe.. Højtider jeg glæder mig rigtig meget til lige nu er fastelavn og påske, højtider jeg altid har holdt meget af, så i aftes tog jeg lidt papir og den første og bedste tusch jeg kunne finde, og fik nogle af mine mange ideer ned på papir.. Ihh hvor jeg glæder mig til at komme igang ! og vise jer hvad der foregår her bag det hele..

3

  • Fantastisk smuk idé og lyder som om det nye år blir super inspirerende og kreativt! Glæder mig til at se alle dine idéer i aktion, ha en smuk uge kære Heidi!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt nytår !

    Du har da gang i mange spændende ting, det skal nok blive godt. Jeg kan også lide udfordringer på det kreative plan og vil også tjekke den side ud du nævner 🙂

    Har du lyst til at deltage i min giveaway, det er håndarbejds præmier.
    Held og lykke med at finde et godt job.
    Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder til du har helt styr på det nye års udfordringer… Og fed vægdekoration. :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul og godt nytår