Kork stjerne DIY

Geometrisk Uro

Så har jeg endelig stabilt internet igen, Vi flyttede sidste weekend og inden det store eventyr, stod den på renovering og en masse køre ture fra by til by for at prøve at få styr på 1 salen af huset inden den store flyttedag.. Vi er stadig langt fra klar med huset, faktisk ligger hele huset, undtagen 2 små rum, i renoverings ruiner, og jeg kan næsten ikke vente med at komme til at indrette husets 160 kvm. fordelt på køkken, badeværelse, 2 stuer, og 4 værelser.. okay indtil vi bestemmer os for flere børn er der hvis nogle værelser der forbliver tomme, men ork jeg glæder mig til et stort krea rum med indbygget skabe og skuffer.. men nok om huset, jeg lover i nok skal komme til at se både før og efter billeder når vi er kommet på plads.

Og her er hvad indlægget egentlig skulle handle om jeg har lavet en geometrisk uro til Rasmus og efter forespørgsel fra min instagram profil vil jeg selvfølgelig gerne dele hvordan jeg har lavet den.

Jeg har printet disse geometriske figure fra minieco

Jeg har printet på almindelig hvid karton.. Herefter har jeg..

Klippet, foldet, limet øre, og tegnet søde dyre ansigter på.. det eneste jeg kan foreslå er at lege med det og se hvor det føre jer hen, det kan hjælpe at folde figurene i hånden inden i samler dem med lim eller dobbelt klæbende tape, og tegne ansigter på med en blyant så man ved hvor fx næsen skal placeres hvis den skal være en del af flere sider. ørene er lavet med en slip så de kan limes på bagsiden af figuren og stikke frem..

Selve uroen har jeg lavet ved at vikle neon gul snor rundt om en ring. jeg har herudover tilføjet nogle træperler for at give uroen lidt mere liv..

8

  • WAUW – den skulle vel ikke være til salg? Vil meget gerne købe den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med det nye hus – og sikke en fin uro 😀

    -Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Sabrina 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tak tak 🙂 kender godt abstinenserne, jeg har godt nok heller ikke nået så meget som jeg gerne ville, men der er jo desværre kun 24 timer på et døgn, vi skal nok komme ud på den anden side 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak trine 🙂 og ja meget pyha ! til renovering, håber snart vi kommer på plads

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en skøn uro! :o)
    Kh Sabrina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velkommen tilbage til blogland 😉 Hvor er de søde. Jeg kan rigtig godt lide den med ræven og den hvide bjørn.
    Vi flyttede også sidste weekend. Så sidder i blandt flyttekasser. Håber på at have pakket ud i løbet af ugen, er ved at have abstinenser på kreafronten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, hvor er de søde, de små figurer – rigtig fin uro! Og spændende med flytning (og renovering, pyha) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kork stjerne DIY